WAT GEBEURT ER TIJDENS EN NA DEZE WORKSHOP MET JEZELF?

  • Je voelt jezelf stukken beter
  • Je verbruikt niet je eigen energie en je hebt er zelf ook profijt van doordat je betrokken bent in het helingsproces.
  • Je raakt pijn kwijt en emoties verzachten
  • Tijdens het volgen van je eerste Regenesis workshop raak je vaak al 50 tot 100% van je pijn kwijt door de behandelingen die je elkaar geeft. Ook veel cursisten komen emotioneel en fysiek beter in balans, en het helingsproces van veel problemen en ziekten wordt versneld. Emotionele veranderingen en ontladingen komen op een zachte en milde manier.

OP DE EERSTE DAG LEER JE AL HEEL VEEL

Op de eerste dag van de Regenesis-Touch workshop, heb je al geleerd om prachtige behandelingen op elkaar toe te passen.
Je ontwikkelt een flink stuk zelfvertrouwen en geloof in jezelf dat je werkelijk mensen kunt gaan helpen.
Therapeuten merken dat hun vaardigheden met Regenesis-Touch aanzienlijk uitgebreid worden. Het is onvermijdelijk dat onze natuurlijke gave om te helen op deze workshop tot ontplooiing en ontwikkeling komt. Het is waarschijnlijk de meest gemakkelijke methode die je ooit hebt geleerd. Regenesis-Touch zal de effectiviteit van alle met de hand uitgevoerde therapieën, waar je al mee werkt, enorm versterken.

We weten zeker dat Regenesis-Touch jouw leven zal verbeteren én de levens van alle mensen om je heen. Dit is zo’n gemakkelijke en effectieve methode, je zult er de rest van je leven profijt van hebben.
Als je eenmaal Regenesis-Touch ervaren hebt zul je overtuigd zijn van de kwaliteit en mogelijkheden. Een workshop duurt twee dagen en wordt in één weekend gegeven.

Alexandra op de Regenesis-Touch workshop in Belgie.
Een geschenk uit de hemel.