REGENESIS TOUCH IS EEN METHODE DIE GEBASEERD IS OP HET ACTIVEREN EN STIMULEREN VAN HET PARASYMPATISCH ZENUWSTELSEL.

Het Parasympathisch zenuwstelsel is het deel van het autonome zenuwstelsel dat de organen zodanig beïnvloedt dat het lichaam in een toestand van rust en herstel kan komen.

REGENESIS-TOUCH IS ER VOOR IEDEREEN, OOK ALS JE NOG GEEN ERVARING HEBT.

Het is een methode voor mensen, die zorg en liefde voor de medemens en de toekomst van onze kinderen hebben. Ook voor mensen die vraagtekens zetten bij de enorme overvloed aan medicijnen en de veelvoud van medische ingrepen.
Wanneer je geleerd hebt hoe je met Regenesis-Touch kunt werken, kan je het je leven lang gebruiken. Het is geweldig om te weten dat je iets van enorme waarde hebt geleerd waarmee je jezelf en anderen kunt helen…….. 
Lees hier meer over het wetenschappelijk onderzoek betreffende de werking van Regenesis en de Blue Dot Energy.

Wat een bijzondere workshop. Al zou ik het willen dan kan ik dit weekend gewoon niet navertellen, zo indrukwekkend vond ik het. Wat er allemaal gebeurd met mensen die elkaar niet kennen. Twee uur na binnenkomst gebeuren de mooiste dingen die je niet voor mogelijk houdt. 
Lachen, huilen, heling alles en iedereen is in beweging en komt steeds meer in balans. 

Na de workshop zie je alleen maar mooie mensen met glinstering in hun ogen.
De enorme last op mijn schouders ben ik kwijt. Ik voel me energieker en vrolijker en dat na 1 workshop!

Hilde 

EEN KLEINE GREEP WAT JE OP DE REGENESIS-TOUCH WORKSHOP LEERT

 • Je leert de Blue Dot Energy op te wekken en te versterken.
  De Blue Dot Energy methode is een unieke methode om ons eigen zelfhelend vermogen of dat van anderen aanzienlijk te versterken en te versnellen en zieke cellen te regenereren naar gezonde cellen. Het is de oer-energie die zich als blauwe stipjes (Blue Dots) in onze celkern bevindt en die door de foetus wordt gebruikt om zichzelf te scheppen. Lees hier meer over de BlueDot Energy.

   

 • Je leert de beroemde Atlastherapie van Robert Rasmusson. Deze wordt gezien als de meest krachtige methode voor het behandelen van velerlei ziekten. In de workshop leer je veel aspecten van deze methode die volgens vele cursisten iedere andere natuurmethode ver overstijgt.
 • Je leert de indrukwekkende manier om rugklachten en scoliose (S vorm in de ruggewervel) te behandelen. Vaak is het opzienbarend om een scoliose recht te zien trekken bij een cursist, iets wat in de reguliere geneeskunde gewoonweg niet kan.
 • Je leert om pijn en ontstekingen te verzachten en vaak ook al te verhelpen. Door met een lichte aanraking op plaatsen waar pijn en ontstekingen zich voordoen kunnen deze verdwijnen.
 • Je leert extra handposities voor het fysiek en emotioneel in balans brengen van de cliënt.
  Robert Rasmusson stond bekend om zijn behandeling van heupen, wervels, nek en hoofd om cliënten zowel fysiek als emotioneel in balans te brengen.
 • Je leert hoe je op een positieve manier met energie kan werken zonder je eigen kracht te verliezen.
  Als je de Blue Dot Energy goed hebt leren gebruiken kan je nooit moe worden van de behandelingen die je geeft of   negatieve emoties overnemen van je cliënt. Met de Blue Dot Energy wordt jezelf ook krachtiger en energieker, daardoor kan je de behandeling lang volhouden zonder moet te worden.
 • Je leert de basis principes voor de behandeling van de organen.
  Regenesis-Touch is voor de behandeling van organen heel krachtig. De handen scheppen een energieveld wat het zelfhelend vermogen van de organen versterkt. Rasmusson deed dit op een heel speciale manier.
 • Je leert de voorwaarden hoe met dieren te werken.
  Met dieren werken is heel speciaal en er gelden speciale voorwaarden voor de behandeling ervan.
 • Je leert de voorwaarden hoe met kleine kinderen en baby’s te werken.
 • Je krijgt een audio CD mee om de Blue Dot Energy thuis nog extra te kunnen oefenen.
  Deze CD is al jarenlang de meest gevraagde CD op het gebied van Zelfhealing. Je kunt met de twee oefeningen/visualisaties veel problemen en ziekten zelf oplossen. Het is een belangrijk onderdeel van de Regenesis-Touch workshop om ook zelf weer gezond in het leven te komen staan. Dan kan je anderen ook helpen!
 • Je krijgt een uitgebreide syllabus mee zodat je thuis alles nog eens kunt nakijken en oefenen.
  Daardoor is een herhalings workshop zoals die bij veel anderen wordt aangeboden niet nodig (tenzij je dat wilt).
 • Je leert verschillende soorten hand- en vingerposities. Dit zijn de beroemde posities op zenuwbanen die het sympatisch zenuwstelsel beïnvloeden.

BIJ VERHINDERING DEELNAME
Bij verhindering deelname van een workshop is het binnen een jaar mogelijk zonder kosten door te schuiven naar een volgende datum.

VROEGTIJDIG VERLATEN VAN DE WORKSHOP
1. Wanneer je besluit de workshop anders dan vanwege ziekte of familie omstandigheden vroegtijdig te verlaten, vervallen je rechten op restitutie van het bedrag van de workshop en ontvang je geen certificaat van deelname.

2. Bij plotselinge ziekte, familieomstandigheden en dergelijke is het natuurlijk  mogelijk om de uren in te halen op een volgende workshop.
Klik hier voor de uitgebreide annuleringsvoorwaartden.

Nazorg ook in het weekend en ‘s avonds.
Wij geven om onze cursisten, het komt weleens voor dat een cursist een emotionele of fysieke reactie krijgt, we zijn dan ook na een workshop de eerste 24 uur dag en nacht beschikbaar op een speciaal telefoonnummer dat je tijdens de workshop krijgt. Daarna kun je altijd bellen gedurende kantooruren. (maandag t/m vrijdag 9.00 tot 17.00 uur.)