BEHANDELINGEN EN RESULTATEN MET REGENESIS-TOUCH

Behandeling bij zwangerschap

Een foetus ontwikkeld veel sneller als we vaak denken. Al heel vroeg kan de foetus door gespannenheid of stress van de moeder beïnvloed worden wat zich op latere leeftijd kan openbaren. Een behandeling met Regenesis brengt zowel de moeder als de foetus tot rust en maakt de geboorte in vele gevallen makkelijker en plezieriger.

We hebben al heel wat ervaring met vrouwen die zich hebben laten behandelen voor en tijdens de bevalling. Het is mooi om te zien wat Regenesiskan betekenen voor mkoeder en kind.

Letterlijk weer in beweging komen

Heel subtiel legde de cursist de handen op mijn heupen, ik begon te bewegen zonder dat ik het kon stoppen. mijn hoofd ging heen en weer en ik kreeg het ontzettend warm. Ik deed deze cursus voor mijn bekkeninstabiliteit. Na tien minuten voelde ik van alles bewegen bij mijn bekken en heupen. Ik heb daarna nooit meer last gehad. Ongelooflijk, ik zou zeggen gewoon gaan doen!

Bij Regenesis hoef je je best niet te doen

Het klinkt misschien raar maar om iemand goed te kunnen helpen hoef je helemaal je best niet te doen. Hoe meer je je best doet hoe gespanner je bent en dat werkt juist tegen. Laat het maar gewoon gebeuren, de Blue Dot Energy en de plaats waar je je handen legt doen de rest. Hoe verder je komt hoe sneller en makkelijker het gaat.
Zie iemand in zijn heelheid. Robert Rasmusson richtte zijn aandacht op de heelheid van de mens, niet op de ziekte Hoe meer we ons op de heelheid concentreren hoe meer die zich kan openbaren. Dan komen we pas in beweging die weer alles in balans brengt.

Orgone Energy

VERSNELLING VAN HET GENEZINGSPROCES DOOR DE BLUE DOT ENERGY.

Het lichaam heeft een buitengewone capaciteit om zichzelf te genezen en Regenesis-Touch biedt hulp om dit proces extra te activeren. Mensen met allerlei verschillende fysieke en emotionele klachten hebben ons laten weten dat ze door de, zoals Robert Rasmusson het zei “de indestructable Blue Dot Energy” (de onverwoestbare kracht van de Blue Dot energy) aanzienlijke verbeteringen hebben ervaren.

Na jaren depressie weer de oude

Mijn moeder was al jarenlang depressief, ze slikte Zoloft en nog andere medicijnen. Alle behandelingen door psychiaters en psychologen hebben nauwelijks geholpen. Speciaal voor haar ben ik een cursus Regenesis-Touch gaan volgen. Daarna ben ik haar gaan behandelen. Het is ongelooflijk wat er gebeurde, alle trauma's van de afgelopen jaren kwamen los, ze huide steeds weer tijdens de behandeling maar naarmate ik haar meer behandelde ging het verdriet weg.   Mijn moeder is na 20 behandelingen van 30 minuten weer vrijwel de oude.
Mariska de Wit

Kudret

Kudret maakte lawaai in de klas, was druk en onhandelbaar en maakte irritante geluiden in de klas waar hij niet mee kon stoppen. De lerareren hadden geen hoop meer en stuurden hem regelmatig van school. Zijn moeder was radeloos en vroeg om hulp. Toen Kudret in mijn praktijk kwam zag ik een prachtige jongen die niet wist hoe hij met zijn gevoelens om moest gaan. Ik heb hem eerst volledig uitgelijnd zoals Rasmusson dat aangeeft.  Na 6 behandelingen kon Kudret zelf aangeven wat de oorzaak was en konden we daar verder aan werken. Kudret zijn passie is karate, hij doet er alles voor om de top te bereiken, op school gaat het nu fantastisch.

Géén andere methode geeft deze resultaten

Robert Rasmusson was wereldberoemd met de resultaten die hij bereikte op fysiek en emotioneel gebied. Bij onderstaande scheefstand ontstaan door een levensreddende operatie  na de geboorte van deze jongeman zou je denken dat dit alleen een fysiek probleem is ontstaan door de operatie. Zo door het leven gaan is niet makkelijk, je moet weer in beweging komen om wonderen te laten gebeuren. Regenesis kan in daar vele gevallen een oplossing voor bieden.

Voor behandeling
Na behandeling

Een dergelijke scheefstand, een kyfose (bolle rug) een Lardose (holle rug) en een scoliose (gedraaide wervelstand) onstaan vaak door emotionele omstandigheden, trauma’s e.d. Met Regenesis kunnen we er heel veel aan doen zoals je op bijgaande foto’s ziet. Dit resultaat is na een behandeling van 15 minuten op een workshop door een van onze trainers. Maar ook jij kan veel van dit soort problemen geheel of gedeeltelijk verhelpen.

Dit is slechts één van de honderden spectaculaire resultaten van een Regenesis behandeling van 15 minuten met de Blue Dot Energy op een van onze cursisten.
Kijk ook goed naar de schouders en de verbetering die is ontstaan.

De meeste scheefstanden kunnen verholpen worden

Mochten er scheefstanden zijn dan zullen deze op wonderbaarlijke wijze herschikken. Door herschikking van de wervelkolom, waarbij de wervels voorzichtig en vakkundig in hun normale positie energetisch worden teruggebracht, is de behandelaar in staat de belemmering voor normale zenuwcontrole van het lichaam weg te nemen. Het doel van deze behandeling is een normale communicatiestroom van en naar de hersenen, naar iedere cel van het lichaam te realiseren, wat een eerste vereiste is voor een goede gezondheid. Wanneer de behandeling is voltooid en het zenuwstelsel weer normaal functioneert, zal het lichaam zichzelf herstellen. Deze door Rasmusson ontwikkelde methode werkt al bijna 70 jaar en is toegepast bij tienduizenden patienten met een zeer positief resultaat.

VERANDERING VAN STRUCTUUR OP ALLE NIVEAU’S.

Regenesis-Touch gaat niet alleen over het bewegen van beenderen en wervels, maar over het omzetten van structuren op alle niveaus, ook mentaal, emotioneel en spiritueel. Als zo een transformatie gebeurt, stel je dan eens voor wat op de diepere cellulaire en moleculaire niveaus gebeurt.

WAAROM ZULKE WONDERBAARLIJKE RESULTATEN BIJ REGENESIS.

Door scheefstand  (subluxatie) is een verschuiving van twee door een gewricht verbonden beenderen, meestal in de wervelkolom) worden de energiestromen negatief beïnvloed en zijn niet meer in staat om ongehinderd door het lichaam te stromen. Het lichaam verlangt dus als het ware naar een herschikking van de wervelkolom (uitlijnen). Elke energie blokkade in welk deel van het lichaam dan ook staat optimale heling in de weg en beïnvloedt de algehele gezondheid van miljoenen mensen. Subluxatie is een ernstige verstoring en kan leiden tot vele klachten, zowel op emotioneel, mentaal en fysiek niveau..

HERSCHIKKING (UITLIJNEN) VAN HOOFD, RUG, BEKKEN EN HEUPEN.

Een Regenesis-Touch behandeling begint daarom altijd met het corrigeren van hoofd, nek, sleutelbeen, rug, onderrug, heupen en bekken.