ENKELE REACTIES VAN CURSISTEN

ÉÉN GROOT WARM BAD VAN ENERGIE

Liefde en waardering voor de medemens, het straalt van de trainers af. Dit is de beste workshop over Quantum-Healing en het helen met je handen die ik ooit heb meegemaakt, er zijn zoveel wonderbaarlijke dingen gebeurd, ik moet hier eerst eens van bijkomen.
Maaike de Korte

TRAINERS VAN FORMAAT

De hele groep had moeite naar huis te gaan, iedereen stond de tijd een beetje te rekken. Zelf hadden we het liefst nog een dag gebleven om nog meer te horen en om nog meer te ervaren. Wat is het heerlijk te mogen luisteren naar en samen te werken met deze trainers van formaat. Zeer kundig, liefdevol. integer en respectvol. Dank jullie wel.
Liesbeth en Erica.

BEWUSTWORDING

Nu begrijp ik wat heling betekent, de trainers hebben mij in twee dagen laten voelen, ervaren en zien dat "Helen met je handen" véél meer is dan je handen op iemand leggen, dat bewustwording, mijn eigenwaarde en mijn onvoorwaardelijke liefde voor mezelf en anderen de onuitputtelijke bron is van het helingsproces.
Piet van Eck

OVERSTIJGT ELKE VERWACHTING

Ik heb al veel workshops gedaan, ook Quantum-Touch bij Gerdo en Jeannette en toen was ik al onder de indruk hoe zij die gaven. Regenesis-Touch overstijgt echt elke verwachting die ik had. Robert Rasmusson's werk is gewoonweg niet met Quantum-Touch, Reiki of wat dan ook te vergelijken, het gaat hier om een diepgaand helings proces op een heel hoog niveau. 
Baukje van Eersel

VERBAZING EN VERWONDERING

Als professioneel psychotherapeut wilde ik wat meer weten over Quantum-Healing. In deze Regenesis-Touch workshop viel ik van de ene verbazing in de andere, wat er met mensen gebeurde de open en liefdevolle benadering van de trainers, de intensiteit van de groeps energie. De verwondering over de resultaten en de begeleiding van de trainers voor iedere cursist. Hier zouden veel meer professionals naar toe moeten gaan. Duidelijke uitleg, zeer kundige trainers, niets dan lof.
Mary de Jong

VERVOLGOPLEIDING VAN REGENESIS-TOUCH

Als manueel therapeut vind ik het fantastisch wat er in deze workshop gebeurd. Robert Rasmusson heeft goed begrepen op welke niveaus heling allemaal plaatsvind. Ik gebruik Regenesis-Touch nu regelmatig en ga zeker de beroepsopleiding voor Regenesis-Healing therapeut volgen.
Willem Hendriks

REGENESIS-TOUCH IS ZO KRACHTIG

Thuis gebruik ik Regenesis-Touch bijna elke dag, of voor mijn kinderen of voor de hond. Zelfs mijn man vraagt erom. Brandwonden, schaafwonden, kneuzingen, ze verdwijnen als sneew voor de zon. Heel bijzonder om in twee dagen dit te leren en het is zo eenvoudig!
Annemarie

MIJN HANDEN HEB IK ALTIJD BIJ ME.

We hebben jaren van pillen slikken achter de rug. Natuurlijk op advies van de dokter. Vooral Gerrit werd steeds zieker en kreeg allerlei bijwerkingen. Op een dag las ik over Regenesis Touch en ben ik naar de workshop gegaan. Toen kreeg ik te horen dat het ook anders kan en dat ook op de workshop zeker ervaren. Het werd me duidelijk dat ik mijzelf en Gerrit kon helpen beter te worden. Ik heb toch altijd mijn handen bij me? Na een paar maanden voelden we ons veel beter. We hebben samen met de dokter de medicijnen afgebouwd en voelen ons 25 jaar jonger. Heel erg bedankt!
Ada en natuurlijk Gerrit.