Regenesis-Touch workshop

Healing BASIS Workshop rEGENESIS HELPT JE MEER IN BALANS TE KOMEN, VRIJ TE ZIJN VAN PIJN EN ANGSTEN.

REGENESIS-TOUCH IS EEN BASIS WORKSHOP WAARMEE JE AL HEEL VEEL MENSEN ZOALS JE KINDEREN, FAMILIE, VRIENDEN EN JEZELF KUNT HELPEN .

Regenesis-Touch is een methode die absoluut niet vaag is, het is juist een methode die door vele hulpverleners in de reguliere geneeskunde gevolgd wordt omdat de benadering met beide voeten op de grond is. Het is de basis workshop om later verder te kunnen gaan met de Regenesis Healing opleiding.

Mijn zoontje was een huilbaby nachten lang lagen we wakker,
na een aantal behandelingen met Regenesis was het gewoon over.

" EEN NIEUWE DIMENSIE OPENBAART ZICH ALS MEN VOELT EN ZIET HOE ENERGIE HET ZELFHELEND VERMOGEN VAN ONZE GEEST EN LICHAAM VERSTERKT. DOOR IEDEREEN IN ÉÉN WEEKEND TE LEREN; KRACHTIG, DIEPGAAND EN BIJZONDER EFFECTIEF "
Quantum Academy
Robert Rasmusson
Healer

DE ORIGINELE BASIS METHODE VAN DE WERELDBEROEMDE HEALER ROBERT RASMUSSON

Regenesis-Touch is niet zomaar een methode, het is de basis van de originele Regenesis-(Quantum) Healing methode van onze leermeester de Amerikaan Robert Rasmusson. Zeer krachtig en snel te leren. Regenesis-Touch gaat naar de oorzaak van de pijn zodat de oorzaak opgelost kan worden.
Quantum-Touch wordt ook wel vergeleken met Regenesis. Quantum-Touch is echter een gestripte versie van Regenesis-Touch om snel even pijn te verdrijven. Het lost echter de oorzaak van de pijn niet op.
Waarom de gestripte versie leren als het origineel zo eenvoudig beschikbaar is. Regenesis is de ultieme methode van de man die gezien wordt als de grondlegger van de moderne energie therapie.

MET DE BLUE DOT ENERGY WERK JE OP CELNIVEAU DUS KRACHTIGER EN DIEPGAANDER

Je leert op een eenvoudige manier dieper en krachtiger je energie te bundelen. Daardoor werkt Regenesis-Touch sneller en krachtiger dan andere methoden.

De Blue Dot Energy is de basis van de Healing methode van Robert Rasmusson.
De krachtige Blue Dot Energy is al veel gekopieerd maar nooit geëvenaard. 
Je zult met deze eenvoudige basis methode al heel veel mensen van hun problemen af kunnen helpen. En dat geldt natuurlijk ook voor jezelf.

LEER OOK HET WERK VAN ÉÉN VAN DE BEROEMSTE HEALERS TER WERELD.

Ook jij kunt het werk van deze bijzondere man leren.
Ondanks dat Regenesis-Touch de basis methode is, kan je er heel veel mee en……je leert meer dan in elke andere vergelijkbare workshop over healing.

EN DAN HET VERVOLG, DE REGENESIS HEALING OPLEIDING

regenesis healing

Healing opleiding

Als je de workshop Regenesis-Touch hebt gevolgd dan kan je, wanneer je wilt, de opleiding tot Regenesis-Healing therapeut volgen. Regenesis-Healing is een natuurgeneeskundige beroepsopleiding, zeer gedetailleerd en zorgvuldig opgebouwd met een grondige basis die zich kan meten met andere professionele opleidingen in de alternatieve geneeskunde. Regenesis Healing, dé beroepsopleiding van Robert Rasmusson.

Reviews van onze cursisten: wil jij ook een review schrijven, dat kan je onderaan de laatste review doen.

Regenesis is, terug naar wie je bent, je bent alles, je bent goed en volmaakt.

Rated 5 out of 5
september 16, 2021

Originele datum 2019-12-17

In het boek Quantum Touch las ik dat de schrijver Richard Gordon de methode had geleerd van zijn grote leermeester Robert Rasmusson. Ik ben meteen op zoek gegaan naar Robert Rasmussons werk. Waarom zou ik een commerciale methode als Quantum-Touch gaan volgen waar de ziel (De Blue Dot Energy) uitgehaald is? Ik vond het werk van Robert Rasmusson bij Gerdo en Jeannette, twee integere mensen die het werk van Robert al vele jaren geven in Europa. Roberts werk heet Regenesis en dat betekend letterlijk terug naar de oorsprong. En dat doet het, terug naar wie je bent, je bent alles, je bent goed en volmaakt. Prachtig hoe Rasmusson de heelheid in mensen zag, hoe ziek ze ook waren, als hij zijn werk deed. Ik heb vanaf de eerste workshop lopen stuiteren. Zo ongelooflijk mooi, zo integer en respectvol en zulke bijzondere ervaringen. Elke morgen is het een feest om 15 minuutjes met de Blue Dot Energy bezig te zijn. De zon schijnt dan altijd. Ik ben een veel gelukkiger en vrolijker mens geworden nadat ik met Regenesis heb kennis gemaakt. Ik ga zeker ook de opleiding volgen.

Karine Jorritsma

Jammer dat sommigen het werk van Robert Rasmusson verkrachten

Rated 5 out of 5
december 29, 2021

Sorry voor mijn uitdrukking maar ik zie steeds weer zgn nieuwe Healing workshops ontstaan die allerlei methoden mixen en dan zeggen dat het beter en vernieuwender is. Kijk naar de feiten. Iedere keer is het weer een mix van bestaande onderdelen van Robert. Dit zie je bij vrijwel alle nieuwe zgn. verbeterde methoden. Vaak wordt dan gezegd een mix van Regenesis, Quantum-Touch en Reiki. Wat een verschrikkelijke onethische benadering. Kopiëren en dan zeggen dat het nieuw is. Er is maar een methode waar alles puur en zuiver is, inclusief de trainers en dat is Regenesis. Het is de oer methode die vanuit het hart komt en tienduizenden mensen wereldwijd heet geïnspireerd, wat wil je daar nu aan verbeteren.

Een Regenesis Therapeut

Carla

Fantastisch, een heel bijzonder weekend.

Rated 5 out of 5
december 29, 2021

Ik heb al veel opleidingen en workshops gedaan maar dit is ongeëvenaard. Wat bijzonder, een fantastisch weekend met heel veel mooie resultaten. Dit werk van Robert Rasmusson is zo bijzonder daar heb je niets meer bij nodig. Dank jullie wel voor deze bijzondere ervaring.

Gerda Meenthorst

Na de pijn komt de zonneschijn

Rated 5 out of 5
september 30, 2021

Dat klinkt misschien raar, maar zo werkt Regenesis. Door de enorme krachtige energie wordt de pijn vaak iets erger. Het geeft aan dat de energie werkt, hoe mooi is dat. Je voelt het gewoon gebeuren.

En daarna……verdwijnt de pijn vaak als sneeuw voor de zon. Ongelooflijk hoe dit werkt. Ik had een behoorlijke brandwond opgelopen met een pan hete vet een dag voordat ik de workshop zou gaan doen. Mijn arm was behoorlijk verbrand dus ik belde op om af te zeggen. Jeannette vroeg me nu juist te komen en zou mij voor de workshop even behandelen. De volgende morgen was ik er al om 8 uur en Jeannette begon de behandeling. Ik heb echt mijn tanden op elkaar moeten houden van de pijn die toen ontstond, het leek op te vlammen. Na 30 minuten verdween de pijn volkomen. De 2e dag stond ik op en tot mijn verbazing was de brandplek grotendeels verdwenen. Ik heb de hele workshop gewoon mee kunnen doen. Wonderbaarlijk en als je het iemand verteld geloven ze het niet. IK WEET WEL BETER :-).

bedankt nkg Jeannette, Kiki

Kiki

Gewoon heel erg goed en zuiver

Rated 5 out of 5
september 30, 2021

Originele datum 2019-12-26

Zelf heb ik heel wat Healing workshops gevolgd. O.a. Quantum-Touch, Touch for Health en anderen. Maar toch is er altijd iets wat niet helemaal klopt. Bij Regenesis-Touch had ik dat helemaal niet. Gewoon GOED. Eenvoudig maar zeer krachtig met de Blue Dot Energy. Het is Rasmusson’s Meesterwerk in Healing. Me nu meteen aangemeld voor de opleiding. Tot gauw lieve mensen.

Joke Schmidt

Wat een feest

Rated 5 out of 5
september 16, 2021

Originele datum 2019-12-09

Wat een feest, wat een geluk, wat een verdriet. Alles door elkaar heen. Bijzonder wat er in 1 weekend kan gebeuren. Zoveel mensen bij elkaar en binnen 2 uur is er een enorme saamhorigheid. Veel dingen gezien die in de ogen van de reguliere geneeskunde gewoon niet kunnen. Ik stond eerlijk gezegd verbaasd wat er met mij gebeurd. Van totale scepsis tot een intens vreugde gevoel dat het gewoon is. Helen met je handen. Bedankt.

Kees Moors

Heel mooie workshop Regenesis Touch

Rated 5 out of 5
september 16, 2021

Originele datum 2019-12-16

Heel mooie workshop, prachtige locatie en TOP trainers. Dit was een van de mooiste dagen van mijn leven. Wat heb ik genoten en wat heb ik me verwonderd. Fantastische, ik ga zeker de opleiding volgen

Jannie Verhagen

Wat een mooie workshop

Rated 5 out of 5
september 16, 2021

Tja wat moet ik eigenlijk nog meer zeggen. Mooi en heel bijzonder. Ik heb al heel wat workshops gevolgd maar deze heeft me inzicht gegeven in mijn eigen belemmeringen en overtuigingen. En zo simpel zonder enige moeite borrelde het omhoog, alsogf het los kwam uit een donkere kelder. Indrukwekkend. Fijne en professionele begeleiding door Jeannette en Gerdo.

Bedankt voor dit fijne weekend, ik ga zeker verder

Miranda Goossens

Schrijf hier je review