Regenesis-Touch workshop

Healing BASIS Workshop

REGENESIS-TOUCH IS EEN BASIS WORKSHOP WAARMEE JE AL HEEL VEEL MENSEN ZOALS JE KINDEREN, FAMILIE, VRIENDEN EN JEZELF KUNT HELPEN .

Regenesis-Touch is een methode die absoluut niet vaag is, het is juist een methode die door vele hulpverleners in de reguliere geneeskunde gevolgd wordt omdat de benadering met beide voeten op de grond is. Het is de basis workshop om later verder te kunnen gaan met de Regenesis Healing opleiding.

Mijn zoontje was een huilbaby nachten lang lagen we wakker,
na een aantal behandelingen met Regenesis was het gewoon over.

" EEN NIEUWE DIMENSIE OPENBAART ZICH ALS MEN VOELT EN ZIET HOE ENERGIEHET ZELFHELEND VERMOGEN VAN ONZE GEEST EN LICHAAM VERSTERKT.DOOR IEDEREEN IN ÉÉN WEEKEND TE LEREN;KRACHTIG, DIEPGAAND EN BIJZONDER EFFECTIEF "
Quantum Academy
Robert Rasmusson
Healer

DE ORIGINELE BASIS METHODE VAN DE WERELDBEROEMDE HEALER ROBERT RASMUSSON

Regenesis-Touch is niet zomaar een methode, het is de basis van de originele Regenesis-Healing methode van Robert Rasmusson, de man die wereld beroemd is geworden door Quantum-Touch. Vele malen gekopieerd maar nog nooit geëvenaard. Nu heb je de kans deze zeer krachtige methode te leren. De methode van de man die gezien wordt als de grondlegger van de moderne energie therapie.

MET DE BLUE DOT ENERGY WERK JE OP CELNIVEAU DUS KRACHTIGER EN DIEPGAANDER

Je leert op een eenvoudige manier dieper en krachtiger je energie te bundelen. Daardoor werkt Regenesis-Touch sneller en krachtiger dan andere methoden. De Blue Dot Energy is de basis van de healing methode van Robert Rasmusson.
Je zult met deze eenvoudige basis methode al heel veel mensen van hun problemen af kunnen helpen. En dat geldt natuurlijk ook voor jezelf.

LEER OOK HET WERK VAN ÉÉN VAN DE BEROEMSTE HEALERS TER WERELD.

Ook jij kunt het werk van deze bijzondere man leren.
Ondanks dat Regenesis-Touch de basis methode is, kan je er heel veel mee en……je leert meer dan in elke andere vergelijkbare workshop over healing.

EN DAN HET VERVOLG, DE REGENESIS HEALING OPLEIDING

regenesis healing

Healing opleiding

Als je de workshop Regenesis-Touch hebt gevolgd dan kan je, wanneer je wilt, de opleiding tot Regenesis-Healing therapeut volgen. Regenesis-Healing is een natuurgeneeskundige beroepsopleiding, zeer gedetailleerd en zorgvuldig opgebouwd met een grondige basis die zich kan meten met andere professionele opleidingen in de alternatieve geneeskunde. Regenesis Healing, dé beroepsopleiding van Robert Rasmusson.

Reviews van onze cursisten: wil jij ook een review schrijven, dat kan je onderaan de pagina doen.

Jannie Verhagen
Jannie Verhagen
2019-12-16

Heel mooie workshop, prachtige locatie en TOP trainers. Dit was een van de mooiste dagen van mijn leven. Wat heb ik genoten en wat heb ik me verwonderd. Fantastische, ik ga zeker de opleiding volgen

Kees Moors
Kees Moors
2019-12-09

Wat een feest, wat een geluk, wat een verdriet. Alles door elkaar heen. Bijzonder wat er in 1 weekend kan gebeuren. Zoveel mensen bij elkaar en binnen 2 uur is er een enorme saamhorigheid. Veel dingen gezien die in de ogen van de reguliere geneeskunde gewoon niet kunnen. Ik stond eerlijk gezegd verbaasd wat er met mij gebeurd. Van totale scepsis tot een intens vreugde gevoel dat het gewoon is. Helen met je handen. Bedankt.

Karine Jorritsma
Karine Jorritsma
2019-12-17

In het boek Quantum Touch las ik dat de schrijver Richard Gordon de methode had geleerd van zijn grote leermeester Robert Rasmusson. Ik ben meteen op zoek gegaan naar Robert Rasmussons werk. Waarom zou ik een commerciale methode als Quantum-Touch gaan volgen waar de ziel (De Blue Dot Energy) uitgehaald is? Ik vond het werk van Robert Rasmusson bij Gerdo en Jeannette, twee integere mensen die het werk van Robert al vele jaren geven in Europa. Roberts werk heet Regenesis en dat betekend letterlijk terug naar de oorsprong. En dat doet het, terug naar wie je bent, je bent alles, je bent goed en volmaakt. Prachtig hoe Rasmusson de heelheid in mensen zag, hoe ziek ze ook waren, als hij zijn werk deed. Ik heb vanaf de eerste workshop lopen stuiteren. Zo ongelooflijk mooi, zo integer en respectvol en zulke bijzondere ervaringen. Elke morgen is het een feest om 15 minuutjes met de Blue Dot Energy bezig te zijn. De zon schijnt dan altijd. Ik ben een veel gelukkiger en vrolijker mens geworden nadat ik met Regenesis heb kennis gemaakt. Ik ga zeker ook de opleiding volgen.

Name
Comment