OPLEIDING REGENESIS TRAINER

ER WORDEN MOMENTEEL GEEN NIEUWE TRAINERS OPGELEID

REGENESIS TRAINER
Wil je deze mooie opleiding ook gaan geven? Volg dan eerst de opleiding Regenesis Master Practitioner, vraag daarna het certificaat Regenesis natuurgeneeskundig therapeut aan en daarna kun je je opgeven voor de opleiding trainer.
De trainers zullen je intensief begeleiden gedurende je opleiding. Na iedere workshop zal er een evaluatie gesprek plaatsvinden en zullen vorderingen worden besproken.

OPLEIDING REGENESIS TRAINER

Voorwaarde opleiding is certificaat Regenesis Therapeut

VOORWAARDEN OM WORKSHOPS TE MOGEN GEVEN
De trainer gaat een overeenkomst aan met Regenesis-Europe waarbij hij/zij verklaart zich aan de voorwaarden te houden en de licentierechten zoals omschreven in de overeenkomst zal voldoen.

BETALING LICENTIE.
Als trainer koop je eenvoudig het aantal werkboeken nodig voor het aantal cursisten per workshop en alle licentierechten en copyrights zijn daarmee voldaan.

EIGEN REGENESIS WEBSITE
De trainer krijgt een eigen Regenesis website met daarop alle relevante informatie. De cursisten kunnen zich via een centraal inschrijfsysteem opgeven voor de workshop van de desbetreffende trainer. De trainer en de cursist krijgen binnen een minuut de bevestiging van de aanmelding incl faktuur. Betaling van de cursist is direct aan de trainer.

De werkboeken zijn zeer uitgebreid en bevatten meer dan 300 pagina’s informatie en instructies.
Losse werkboeken zijn niet te koop.
ER WORDEN MOMENTEEL GEEN NIEUWE TRAINERS OPGELEID