LEADING IN ENERGY HEALING

REGENESIS-HEALING THERAPIE VAN ROBERT RASMUSSON IN DETAIL

PROFESSIONELE BENADERING “REGENESIS-HEALING” THERAPIE.
In Regenesis-Healing leert Rasmusson ons tot in het kleinste detail vele nieuwe handposities en methodieken, de betekenis daarvan, en de behandeling van veel voorkomende gezondheidsproblemen.
Soms zijn de handposities duidelijk voor een bepaald probleem, soms ook worden problemen vanuit een geheel ander standpunt benaderd omdat Rasmusson deze effectiever vond.

DE METHODIEKEN VAN REGENESIS HEALING.
Bijzonder krachtig zijn de methodieken die Robert Rasmusson ontwikkelde voor de behandeling van vele ziekten op zowel fysiek, emotioneel en mentaal vlak.  Zij zijn de werkelijke basis van van de Regenesis-Healing. Zijn methodieken zijn opgezet met een duidelijk doel: het snel en effectief oplossen van de oorzaak van ziekten en problemen. Het is een bewust gekozen manier van werken, daardoor is deze manier van healing zo bijzonder, je leert als practitioner alle mogelijkheden te benutten en relaties te leggen tussen lichaam en geest. Het is een ontspannen en prachtige manier van werken.

KENNIS VAN DE FUNCTIES VAN HET LICHAAM .
Als we het probleem weten is het belangrijk dat we de functies van systemen in ons lichaam kennen. Zo kunnen we de juiste systemen activeren om iemand te helpen helen van bijvoorbeeld diabetes of hoge bloeddruk. Tegelijkertijd kunnen we het emotionele proces daarvan leren te begeleiden.

VEEL NADRUK OP DE JUISTE BEHANDELWIJZE.
Een juiste behandelwijze is cruciaal voor genezing en daarom wordt er veel aandacht aan besteed.

SCANNEN VAN PIJN LOCATIES.
In plaats van alleen af te gaan op de aanwijzingen van de cliënt gebruikt Regenesis-Healing een meer geavanceerde manier om de pijn te localiseren. Dit is vooral ontstaan omdat Rasmusson erachter kwam dat veel mensen weerpijn niet kunnen onderscheiden van de echte pijn en organen en klieren (en kanker) vaak geen pijn manifesteren. Je leert de pijn te vinden door het lichaam te scannen, een heel bijzondere en effectieve methode.

CHRONISCHE EN LEVENSBEDREIGENDE ZIEKTEN.
Robert Rasmusson heeft honderden reuma en kankerpatiënten behandeld, hij deinsde er niet voor terug om aan te tonen dat zijn methode daadwerkelijk hielp. Er wordt in Workshop IV veel aandacht besteed aan de behandeling van eerder genoemde ziekten. Vooral bij organen, klieren en lymfen zijn de handposities erg belangrijk omdat er vaak geen pijnsignalen zijn om op in te spelen. Als we kennis hebben van de organen, lymfen en klieren kunnen we ook aan het gehele immuunsysteem werken zodat ook levensbedreigende ziekten behandeld kunnen worden.

PSYCHISCHE PROBLEMEN EN TRAUMABEHANDELING.
Rasmusson was ook zeer geïnteresseerd in de behandeling van emotionele, mentale en psychische problemen bij mensen. Hij ontdekte vele toegangspunten voor de behandeling van deze problemen. Indrukwekkend zijn de handposities die worden gebruikt voor traumabehandeling en ernstig depressieve stoornissen.

HEEL VEEL OEFENEN EN EVALUEREN.
Wat de meeste studenten graag doen is oefenen, zo leer je methodieken snel onder de knie te krijgen. Er wordt dus heel veel geoefend op elkaar, behandelingen worden door en voor elkaar ook geëvalueerd om zo inzicht te krijgen of de behandeling het juiste effect heeft en juist is uitgevoerd.

FLEXIBLE OPLEIDING/ CURSUS MOGELIJKHEDEN.
Je kunt de vier workshops volgen voor je eigen gezondheid. Of wanneer je practitioner/therapeut wilt worden kun je je Regenesis-Healing certificering behalen, aan jou de keus.