Kitty Hamer

Twee jaar geleden kreeg ik een behoorlijke burn-out. Eerst ben ik via het GGZ in aanraking gekomen met een psycholoog en een speciaal programma voor mensen met een burn-out. Het hielp wel een beetje maar ik bleef ontzettend moe en had overal pijn. Op aanraden van een vriendin ben ik een workshop visualiseren bij Gerdo en Jeannette gaan doen en zij hebben nog wat extra visualisaties meegegeven. Al na een paar weken voelde ik me stukken beter. Een half jaar later ben ik weer aan het werk gegaan. Mijn leven is veranderd, het is waardevoller geworden en ik ken nu mijn eigen grenzen beter.  Ik ben oprecht onder de indruk van deze cursus.

Teun vd Horst

Ik heb jarenlang getobt met mijn rug, er werden een aantal versleten tussenwervelschijven geconstateerd. Op aanraden van mijn vrouw heb ik eerst een alternatief gezocht inplaats van mij te laten opereren. Met visualiseren raakte ik niet alleen van de pijn af, maar ik kon zelfs weer die dingen doen die ik jaren geleden al had opgegeven. Werkelijk verbazingwekkend!

Gerrie

Deze foto heeft een vriend van me gemaakt op het moment dat ik na een zeer lange periode van migraine en pillen slikken me weer veel beter voelde. De reguliere artsen hebben me nooit van de migraine af kunnen helpen maar dankzij de visualisaties en de Regenesis behandeling van Jeannette Noordeloos heb ik geen meer last van migraine aanvallen. Ik ben haar erg dankbaar voor de kundige begeleiding en zorg.

Hilde van Goes

Nooit gedacht dat ik met visualiseren mijn fybromyalgie kon bestrijden. Jarenlang was ik uitgeteld, ik had overal reuma-achtige pijnen. Mijn gezin heeft hier behoorlijk onder geleden, de reumatoloog kon niets vinden en uiteindelijk kreeg mijn ziekte een naam: Fybromyalgie. Daar moest ik het dan maar mee doen.  Na veel bezoeken aan alternatieve genezers kwam ik terecht op de website van de Quantum-Academy en las over de workshop visualiseren. Dat ben ik gaan doen en ben dolgelukkig dat ik die stap heb genomen. Ik ben er nog niet helmaal maar het gaat veel beter en kan weer vrijwel normaal functioneren, helemaal zelf gedaan!.

DE MOGELIJKHEDEN VAN VISUALISEREN ZIJN ONEINDIG.
Visualiserend genezen is uitermate krachtig bij uiteenlopende aandoeningen, eigenlijk is er geen aandoening bekend die niet behandeld kan worden. 
Vooral chronische, fysieke en psychische problemen kunnen zeer succesvol worden behandeld.

Een klein voorbeeld van ziekten en problemen die je met visualiseren kunt behandelen.

ME/CVS vermoeidheidssyndroom
negatieve overtuigingen
angst
depressie
verlies,
burn-out
hartziekten
darmproblemen
ziekte van Crohn
ziekten aan het immuunsysteem
zelfs kanker en aids kan je te lijf gaan. 

allergieën
rug en nek klachten
hernia
artitis
reuma
spierziekten
ademhalingsproblemen
astma
hoofdpijn
mIgraine
fibromyalgie

JE GEZONDHEID POSITIEF BEINVLOEDEN.

Voor veel mensen is het minder vanzelfsprekend visualisaties op een positieve wijze te gebruiken om ons lichamelijk welzijn te verbeteren en onszelf van bepaalde aandoeningen te genezen,
Dit is nu precies wat de Amerikaanse arts en psychiater Dr. Epstein al jaren beoogt met zijn methode van visualisatie. Ook Epstein constateerde dat het in veel gevallen mogelijk is door middel van visualisatie allerlei kwalen, van minder ernstige tot levensbedreigende volledig te genezen.

JE KUNT JEZELF ECHT GENEZEN.
Als je je eigen denkbeelden voor zelfgenezing begint te ontwikkelen, zal je ontdekken dat de mogelijkheden oneindig zijn. Wij zijn dan uitgerust met het vermogen om invloed uit te oefenen op het stoffelijke materiaal van ons lichaam. Wij kunnen onze eigen gezondheid beïnvloeden, wij kunnen ons DNA veranderen, onze cellen activeren en kwade cellen doden, we kunnen kiezen uit ziek zijn of beter worden.

EEN NIEUWE WEG NAAR GEZONDHEID EN VREUGDE.
Als je eenmaal hebt geleerd hoe je kunt visualiseren, zul je meer macht over je gezondheid verwerven dan jezelf vermoedelijk ooit voor mogelijk hebt gehouden.

IEDEREEN KAN HET LEREN.
Iedereen kan visualiseren, de een makkelijker dan de ander maar in de 50 jaar dat Dr. Epstein patiënten behandelt,  heeft hij nog nooit iemand gehad die het niet kon.

KORT EN KRACHTIG.
Visualisatieoefeningen zijn géén meditaties. Visualisaties zij erg kort (van 1 tot maximaal 5 minuten) en zijn op elke plek te doen. Visualisaties nestelen zich in je onderbewustzijn waardoor het geloof in je eigen gezondheid zich kan ontwikkelen en het zelfherstellend vermogen van je lichaam zich kan manifesteren.