Robert Rasmusson

Was een van de belangrijkste Amerikaanse healers. Helaas overleed Robert in september 2001. Robert Rasmusson heeft jarenlang onderzoek gedaan naar de Blue Dot Energy. Dit is de energie die lichaamsdelen weer doet groeien zoals de staart bij salamanders. Hij heeft les gegeven op een aantal universiteiten in Californië en was de inspirator voor tientallen healing methoden. Zijn vooruitziende blik en bijzondere gave op het gebied van Healing heeft hij over kunnen brengen op tienduizenden mensen over de gehele wereld.

Lisinka Ulatowska

Lisinka heeft met Robert Rasmusson gewerkt op de universiteit in Californië en is gespecialiseerd in het fenomeen Blue Dot Energy. Ze heeft door de jaren heen een aantal Non Governmental Organizations bij de VN vertegenwoordigd, zoals de World Federalists, Paz y Cooperation, de International Emissaries, the Institute for Planetary Synthesis en de Association of World Citizens.

Gerald N. Epstein

Directeur van het American Institute of Mental Imagery (visualiserend genezen) Gerald N. Epstein, MD, is één van de belangrijkste specialisten in de integratieve gezondheidszorg voor healing en transformatie. Hij is een pionier in het gebruik van geestelijke beeldspraak (visualisaties) voor het behandelen van fysieke en emotionele problemen.

Jim Mann

Robert Rasmusson's leerling is Senior Teacher van deze bijzondere en zeer effectieve methode van Robert Rasmusson de Healing Art "Regenesis". Jim is nog regelmatig in contact met Gerdo en Jeannette en kan wanneer nodig advies geven.